27. elokuuta 2015

Arnea ja Carlosta

A & C -lanka löytyi jo tarjouskorista. (Olen taas tukevasti takapellossa lankatrendien kanssa. :D)

Sukathan siitä.

Lanka on Regiaa - mukava neuloa ja käytössä kestävää. Arnen ja Carloksen valitsemat värit ovat söötit ja kuviotkin kivat. Kuvioiden seurailu piti tarkkaavaisuutta yllä, kun kilkutin suoraa 2,5:n puikoilla. :)

Että juu, ihan hyvä ostos sentään, vaikka pätkävärjätty saattaa olla vähän arvaamatonta.

Sillä silmukkamäärällä, jolla saa aikaan ehjimmät kuviot (sininen raita yltää tasan kerroksen ympäri, ei yli eikä alle, esim.) on näillä väripätkillä aika pieni vaihteluväli. Optimisukkaa tuli ehkä 10 cm varren puolella... Mutta eipäs se oikeasti haittaa. Ei täällä nyt niiiiiin tarkkoja olla! :D

Nämä on tehty varpaista varteen, jotta sain käytettyä molemmat kerät just eikä melkein.

Koska kantapäähän tai päättelyreunaan olisi helposti tullut kummallisesti vaihtuva väri, jouduin pariin otteeseen katkaisemaan langan ja kerimään esiin sopivan sävyn. Joustavaan päättelyynkin uppoaa hyvä määrä lankaa, joten vähän pääsin sentään jännäämään langan riittävyyttä. :)

Ja hei, näistä on ne muutamat langanpäätkin jo päätelty! :D Puolen vuoden muussa sukkasadossa päätelytilanne on yhä, eh, työn alla. ;)

5 kommenttia:

tttintti kirjoitti...

En muista, oonko jo kommentoinut tähän blogiin, mutta mukava uusi tuttavuus se on mulle! Hienoja töitä, ja tässäkin esimerkki kivoista sukista! :))

Jos jotain miinusta saa antaa, niin se bloggerin lukijat-kohta ois kiva jostain sivuilta löytää, niin sais luettua vielä sitäkin kautta kun pelkästään oman blogin seurattuihin lisääminen ei auta jos blogger päättää ne linkit hävittää. :)

Pitko kirjoitti...

Oooo! Yritän selvittää miten Blogger-lukijat lisätään sivulle! :D Siis pahoittelen tämän blogin teknisiä puutteita - ei ole ihan ydinosaamistani, mutta oppiihan sen, jos vähän paneutuu.... Kyllä mää vielä! Mää yritän! :D

Heidi kirjoitti...

Todella söpöt sukat! A&C- lanka kaikkine kuvioineen kolahtaa kovaa. Itse asiassa hankin sitä heti tuoreeltaan kolme kerää mutta arvaa olenko saanut puikoille asti. No en.

Jaana kirjoitti...

Minä tulen vielä jossain kaukana sinun jälkeesi, koska en ole vielä edes ostanut lankaa:) Ihaillut olen kyllä näitä sukkia!

Uutar kirjoitti...

Ihan uusi tuttavuus tämä lanka on mulle - ja ihanat sukat olet siitä neulonut!