28. elokuuta 2014

Vakioneulontaa

Tein muutaman parin tavallisia sukkia niitä kaipaaville ja toiveiden mukaan.

Äidille perusharmaat, joissa viihdytin itseäni pari raidan ja helmijoustinneuleen avulla.

Kummipoika saa perusperussaapassukat. Kun murukullan jalkaterän pituus on 30 cm, en kyllä ehkä itsekään valitsisi niihin ihan pienintä palmikkopiperrystä.... :)

Kummipojan sukkien varsi alkaa muutamalla oikealla ja nurjalla kerroksella ennen joustinneuletta. Tätä mainostettiin erityisen joustavana sukansuuna, joten pistin testiin.

En ole löytänyt paksuissa sukkalangoissa 7 veljestä kestävämpää, joten molemmat parit ovat sitä lajia. Olisivatpa nyppyyntymättä.

Seuraavaksi on kyllä taas vuorossa yksi huivi. :)

8 kommenttia:

Lotta kirjoitti...

Siinä onkin pari hyvännäköisiä perussukkia! Helmijoustinneule kuulostaa mielenkiintoiselta, sitä pitänee kokeilla ensi tilassa ;).

Krisse kirjoitti...

Perussukka on ihan parhautta. Ihanat!

Jaana kirjoitti...

Hurjan isot nuo saapassukat:) Yritän täällä tikutella tytölle sukkia eikä edes ensimmäinen meinaa valmistua...

jennileena kirjoitti...

Perussukka on paras sukka. Helmijoustinneule näyttää ja kuulostaa mielenkiintoiselta. Täytyy muistaa se, kun seuraavia sukkia aloittaa.

Inari kirjoitti...

Mä tein viime vuonna joululahjaksi sukat, lahjansaajan jalka oli tämän omien sanojen mukaan "siro neljäseiska". Oli pakko tehdä raitaa, että pysyin järjissäni ja sain tikutettua ne terät luovuttamatta. Toisaalta, kun päättelin yli 70 langanpäätä aatonaattoyönä niin tulin ajatelleeksi, että ehkä yksivärinen ois sittenkin ollut parempi...

Perussukka on tosiaan paras. Tykkään noiden isompien väristä hirveesti. Ja helmijoustinneule laitetaan täälläkin kyllä kokeiluun!

Anna kirjoitti...

Tuo helmijoustinneule on tosi kaunista! Minä alan pikkuhiljaa heräilemään blogi/käsityökoomasta ja nyt on piiiiitkästä aikaa jotain puikoilla. Pitänee laittaa korvan taakse tuo kaunis helmijoustinneule.

Pitko kirjoitti...

Kiitos kivoista kommenteista.

Inari: :D Suursukkia sutiessa herää kyllä välillä epäusko. Esim. kun sovitin 46 numeron sukkaa omaan 36-37-koon jalkaani, tuntui, että nyt on mitat ihan metsässä, eihän mikään jalka tuon kokoinen voi olla... ;)

Anna: Tervetuloa takaisin. :)

Uutar kirjoitti...

Hienoja sukkia! Ja helmijoustinneule on kiva idea!