13. elokuuta 2014

Lötköpipo

Näitä lötköläisiä taidettiin tehdä urakalla noin vuosi sitten syksyllä. En ollut ihan etupellossa mallin kuin ajoituksenkaan suhteen, kun neuloskelin tätä yhtenä kesän kuumimmista illoista. :D

Pääsi kuitenkin puikoille kivana, pienenä välipalana kahden ison huivin välissä. Alun perin tarvitsin kai taas jonkun pienen matkaneuleen, mutta siihen asti tämä ei kestänyt; niin oli nopea tehdä.


Lanka on Rowan angora haze ja silmukoita on 90. Väri on jotain ylempien ja alimman kuvan väliltä. :D Puikkokoko on senkin verran iso kuin 5,5, jotta neule sai sopivasti väljyyttä.

Koristeluidea on syksyn Novita-lehdestä. Suunnittelin alkuunsa vain pientä, keltaista tupsua pipon päälaelle, mutta lumisadetta muistuttava kirjonta näytti niin hauskalta, että apinoin.

6 kommenttia:

Sanna kirjoitti...

Ihanan pehmoisen näköinen!

Jaana kirjoitti...

Se on hyvä olla jo pipo valmiina! Sieltä se syksy lähestyy ja tuo lämmittää sopivasti päätä kun vähän viilenee. Hauskat nuo pilkut:)

Pitko kirjoitti...

Kiitoksia. Pilkkupipohan se. :D

Uutar kirjoitti...

Hyvä tosiaan varustautua viileneviin säihin hyvissä ajoin, ne tulevat kuitenkin taas niin yllättäen! Kiva pipo, näyttää pehmoiselta ja lämpimältä - ja pilkut on kyllä hauskat!

Menninkäisrinsessa kirjoitti...

Itsekin innostun uusista tuulista aina muita reilusti myöhemmin. Nuo tiplat on kiva lisä tuohon pipoon!

Pitko kirjoitti...

Kiitos, kiitos. :)

Menninkäisrinsessa: toinen (tai kolmaskin) aalto hittijuttujen vanavedessä on usein mun juttu. :)