18. elokuuta 2014

Villejä värejä

Huivihuvit sen kun jatkuvat. Keksin vielä yhden ystävän, jolle en ole neulonut huivia. :) Hän pitää väreistä, ja Austermannin iloinen Caleido lace sopii hänelle justiinsa.

Kaunis Nurmilintu-huivi näyttää toimivan värissä kuin värissä. Yksivärisenä (tai semi-solidina) se on mutkaton ja tyylikäs, reippaasti raidallisena vähän boheemimpi.

Nurmilintu oli rentoa neulottavaa. Aina oikeaa on sopiva määrä: pitsiraita tuli vastaan, kun "kauli ja käännä" -neulonta alkoikin jo hetkeksi riittää. :D

Kaarevareunaisen huivin pingottaminen onnistui ok, vaikka kuinka yritin tehdä siitä hankalaa. ;) Päätin jostain syystä pingottaa kaarevan reunan nuppineuloilla enkä kaapeleilla, ja jatkoin vaan, vaikka vaikeaa oli. ;) Kaapelit ovat paras neulonta-aiheinen hankinta ehkä ikinä, totesin taas, kun säätämällä säädin nuppineulametsää kohdilleen.

Heidi Alander näyttää suunnittelevan hienon ja aina hiukan erilaisen huivin toisensa jälkeen. Nurmilintu on epäsymmetrisenä vähän perinteisistä poikkeva malli. Sen saa kivasti kiedottua kaulan ympärille, hartiahuivimalliksi voi valita jonkin muun.

8 kommenttia:

Jaana kirjoitti...

Nurmilintu on kyllä upea huivimalli ja onpas jännä toteutus näin monivärisenä!

Sanna kirjoitti...

Hauskan näköinen raidallisenakin tuo Nurmilintu!

berenike kirjoitti...

Onpa tosi kivan näkönen monivärisenä! Tulee joku ihana mehujää mieleen noista väreistä!

sndra kirjoitti...

Upean värikäs huivi! Ihan mainio lankavalinta.

outi kirjoitti...

Aina jaksaa yllättää tuo, miten mallista tulee erilainen, kun vaihdetaan lankaa ja väriä/koostumusta. Saatikka se sun edellisen postauksen pipo. Mullon samanlainen, mutta ilman noita hiutaleita NIIN erilainen!

Jokke kirjoitti...

Ai miten maukkaat värit tässä, aivan herkku.

Pitko kirjoitti...

Kiitos, kiitos kaikille. :) "Mehujää" oli kyllä varsin osuva mielikuva. :D

Uutar kirjoitti...

Tavattoman kaunis huivi taas!