6. maaliskuuta 2013

Varpaille vällyjä


Sukkia on taas neulottu moneen tarkoitukseen. Pitkät raitasukat mulle; niihin upposi paljon langanloppuja. Käyttökelpoiset ovat muutenkin: kivat esim. (farkku)hameen kanssa.

Ystävälle lohtusukat, ja sellaisiin sopivat iloiset raidat. Punainen on hänen lempivärinsä, mutta punainen sukkalanka on multa lähes loppu, ja sukkien tarve pikainen. Sommittelin erisävyisiä punaisia kapeiksi raidoiksi vaaleanharmaan kanssa, ja elän toivossa, että yleisvaikutelma on lopulta edes punertava...

Ihan hauskat näyttää kyllä tulevan tuollakin raitavirityksellä. Jännä retrovaikutelma, kun lisäksi teen vielä nilkan kohdalle resorin: seventies goes etno. :)

Äidille olen näprännyt "piirakkasukat" vähän ohuemmasta langasta, sillä luotan taas siihen, että kevätkin vielä tulee... Kuvat vielä ottamatta, mutta karvainen assisentti paikkaa kuvavajetta edellisen projektin tunnelmissa: "the making of raitasukka". :)

Pitkät sukat paksujen sukkalankojen loppuja: 7 veljestä, Jannea (?) ja tunnistamattomia tapauksia. Lohtusukissa aika tavalla sama cocktail.

5 kommenttia:

Virkattu lintu kirjoitti...

Kauniita sukkia ja raitoja! Kivoja käsitöitä blogissasi muutenkin, jäänpä seurailemaan :)

Satu kirjoitti...

Mahtavat coctailit sulla siellä! Upeita raitasukkia, kauniita! Tuollaiset pitkät on niin hyvät käytössä, tarttisin itsekin...jos nyt alan neulomaan, ehkä ensi talveksi valmistuu...aina tulee jotakin välipuuhia tai tarpeita muille ja omat jää tekemättä. Lohtusukat on ihan parhaat!

Pitko kirjoitti...

Hei Virkattu lintu, kiitos kaunis, ja kiva kun tulit käymään; mukava aina vierailla sinunkin blogissasi. :)

Satu: kiitos sinulle! :) Tuollaiset jämälankasukat tulee helpommin tehtyä itselle, kun niitä ei "kehtaa" muille antaa! :D

La La kirjoitti...

Oi vitsi mitkä raitasukat !
Assari olikin lohtukuva mulle, kauhea ikävä molempaisia assareita :-)

Pitko kirjoitti...

Heips, LaLaM ;D, tervetuloa katsomaan enempi ja vähempi karvaisia kavereita koska vaan! :D