30. maaliskuuta 2013

Kohti bambua ja pellavaa


Yhtään varsinaista talvineuletta ei ole nyt kesken (kun viimeistelyjonoa ei lasketa mukaan ;)). Wau.

Punainen mohairhuivi edistyy kerroksen silloin, tällöin. Se on niin omanlaisensa projekti, ettei sitä parane hoputtaa. Noin 130 silmukkaa suljettuna oikeana neuleena ja tavoitteena tuollaiset 1,6 metriä. Se todellakin vaatii omanlaisensa tilanteen ja fiiliksen.... ;)

Huispaussukat eli kelta-punaraitaiset kasvavat myös pikkuhiljaa, ja valmistuvat juuri oikeaan aikaan. En ole tähän mennessä saanut neulottua itselleni ohuita villasukkia, joissa varpaat eivät palelisi kevätkengissä. Kohta sellaiset on!

Yhden puuvillaisen pitsitopin olen luvannut neuloa, ja siitä tulee ihan mukava projekti. Mitäs muuta... Pikkuinen neuletakki on yhä suunnitteilla, mutta taidan tehdä sen muusta langasta kuin tweedistä, jota jo vähän pyörittelin. Täytyypä katsella pellava-viskoosilankoja sillä silmällä. Turkoosi pellava haluaa yhä huiviksi, ja mallikin on.

Virkattuja patalappuja. Sukkia bambulangasta. Mites se ompelukone taas toimikaan... Kevättohinaa, siis. ;)

Seuraava satunnainen asia haasteeseen:
2/8: Jos pitäisi loppuiäkseen valita joko suklaa tai omenat, valitsisin omenat. Pidän kyllä suklaasta, etenkin tummasta, mutta omenoissa sekin löytää voittajansa. :)

Ja  hyvää pääsiäistä kaikille!

2 kommenttia:

La La kirjoitti...

profiilikuvassa on taidettu juuri aloitella punaista mohairhuivia ..

Pitko kirjoitti...

Kyllä, se on juuri näin; mohairhan siinä on aluillaan. :) Kasvanut kyllä jo, on yli puolimetrinen! :D