29. elokuuta 2016

Baktus mannerilmastoon

Oi ihana Ravelry. :) Tällä kertaa siellä ihastutti ominaisuus, että langat voivat olla hakuehto.

Sain työkaverilta pussillisen iäkästä Novitan Puroa värissä Takkatuli. Kerän tai vyötteen perusteella ei osannut varmaksi sanoa millaista neulepintaa siitä tulee, joten katsoin Ravelrystä. Projektisivu toisensa jälkeen esitteli Puro-Takkatulta sileänä pintana, aina oikein -neuleena, joustinneuleena, eri tavoin raidoitettuna, huovutettuna... Ihan mahtavaa.

Kesäharjoittelijamme töistä on lähdössä opiskelijavaihtoon Moskovaan, jossa kai tulee talvisin kovinkin kylmä. Paksu Puro, aina oikein -neule, viitosen pyöröpuikko ja etenkin nopea Baktus valittiin tiukan neulonta-aikataulun (ja harjoittelijan) pelastajiksi. Lanka on sataprosenttista villaa ja pehmeni pesussa niin, että uskoisin sen käyvän kaulankin ihoa vasten.

Takkatulessa on aika paljon oranssia, mutta siinä liukuu menemään myös muita värejä. Tein tämän kahdelta kerältä, joiden värit osuivat aika kivasti toisiinsa nähden. Puroa jäi sen verran, että jätin sen töihin seuraavan palaverineuleen materiaaliksi. Eiköhän sillekin löydy joku paleleva vastaanottaja. :)

Ja hei, minä olen käynyt jossakin! :D Niin Jyväskylän neulefestareita kuin Pukkilan puikkopäiviäkin pääsin ihailemaan muiden blogien kautta, mutta viime viikon tiistaina olin itse Puikkomestarin neulebaarissa! Kokeile, jos vaan pääset, meillä ainakin oli kivaa &  hyvää. :)

9 kommenttia:

Sanna kirjoitti...

Mainio Baktus, lämmittää takuulla mukavasti Moskovankin pakkasissa. :)

Satu kirjoitti...

Ihana, hyvin houkutteleva tuo väri. Ja Baktus myös :)

Heidi kirjoitti...

Takkatuli kuvaa Baktustasi hyvin. Niin on lämpöisen ja kodikkaan näköinen :)

Lotta kirjoitti...

Onpa ihanan värinen Baktus! :)

Jaana kirjoitti...

Raidat toimii aina!

Ingi kirjoitti...

Siinä on ihanasti lämpöä ja väriä!

Suvituulian käsityöpaja kirjoitti...

Ihanan ruskainen väri. Kyllä kelpaa huivitella.

Uutar kirjoitti...

Ja oi ihana baktus! Kaunis, pehmeän ja lämpöisen näköinen huivi - ei pääse talvi ja kylmä kaulalle!

Pitko kirjoitti...

Kiitoksia. :) Baktus on aina kiva tehdä, hyvin zen. :D