18. marraskuuta 2015

Pientä näppärää

Olen näppärien systeemien ja elämää helpottavien tarvikkeiden ystävä. Näin sukkapuikkojen kuljetuskotelon jossain blogissa (mahdollisesti  Susan B. Andersonin, vaikka en kyllä enää löytänyt kyseistä postausta) ja tajusin tarvitsevani samanlaisen.

Idea ei voisi olla yksinkertaisempi: n. 25 cm leveä ja 6 cm korkea avonainen penaalintapainen, joka kiinnitetään kahdella nepparilla. Neppareiden väliin mahtuu työn alla oleva sukka tai vastaava. Kun  nepparit napsauttaa kiinni, pysyy sukka puikkoineen aloillaan kotelossa.

Ompelin päihin vahvikkeet, mutta ihan vaan kaksinkertainen kangaskin saattaisi riittää. Mun lempparit neliskanttiset puikot ovat kyllä kärjistään todella terävät, joten ehkä vahvike on tarpeenkin.

Projektipussukoitakin tarvitaan yhä, sillä lankakerää tämä ei pitele. Vaan saattaisi puikkokotelosta olla iloa projektikassissakin - välillähän sitä keräilee irronneita puikkoja pussin pohjalta ja pelastelee niiltä karanneita silmukoita. :)

3 kommenttia:

Emma kirjoitti...

Kätevä pussukka sukkapuikkoneulojille :) Mie totesin jo muutama vuosi sitte,n että pyöröpuikko on miulle ainut toimiva väline julkisilla liikkuessa, aina oli meinaan puikot bussin lattialla...

Uutar kirjoitti...

Näppärän näköinen puikkokotelo!

Pitko kirjoitti...

Kiitos, kyllä se näppärä on. :) Ja näppärä väline on kyllä pyöröpuikkokin. :D