18. toukokuuta 2015

Toiset täpläsukat


Olen toistaiseksi sukkaflowssa. Olen sommitellut näitä melkein samoja värejä jo kolmeen sukkapariin, ja vieläkin pukkaisi ideoita.

Näitäkin lankoja vähän yhä riittäisi, mutta yritän jo suunnata itseäni paksujen sukkalankojen jämäsäkeille. Visiot saisivat vallata sielläkin.

Tähän pariin tein taas täpliä. Kantapää on jälleen jälkikäteen tehty nauhakavennuksella. Minun piti tehdä näihin tiimalasikantapää, mutta unohdin autuaasti kantapääharjoitukset täpläriemussani. Hyvä, että sentään muistin levennykset ja apulangan. :) 

Kärki ja kanta on molemmat neuloen silmukoitu 12 viimeisen silmukan kohdalla. Jospa olisivat sitten niin kuin pari keskenään.

Näihin sukkiin minulla on varmaksi tiedossa jo jalatkin. Tein varresta sen takia aika siron, nilkan kohdalla 14 s. per puikko. Toivottavasti istuvat ystävällekin hyvin.

Langanpäitä näistä ei oikeasti vielä ole päätelty, vain kärjestä ja varresta, muodon vuoksi. :)

7 kommenttia:

Katri kirjoitti...

Voi miten kauniit! Mahtava jämälankaflow sinulla on menossa. Onhan se hyvä siirtyä paksumpiin lankoihin, jos kesästä tulee lyhyt mutta vähäluminen;)

Jaana kirjoitti...

Täplillä onnistuu kyllä aina! Minun pitäisi muuten opetella joku kerta se tiimalasikantapää....

Uutar kirjoitti...

Ihania sukkia siinä flow-tilassa syntyy! Ja nuo kantapäät - kauniit taas!

Sanna kirjoitti...

Ihan mahtavat!

Tanja kirjoitti...

Nämä on kauniit ja inspiroivat! :)

Suvituulian käsityöpaja kirjoitti...

Ihanat täpläsukat. Noiden lankojen päättelemisen kanssa meni varmaan tovi, mutta upea on lopputulos. Kerta kaikkiaan ihastuttavat.

Pitko kirjoitti...

Kiitos. :)

Suvituulia: Kaikkien langanpäiden päättelyyn menee vielä tovi... :D