14. syyskuuta 2014

Pintaneuleita

Syksy ja sukkia sen mukana. Suurijalkaisetkin ystävät tarvitsevat villasukkia, ja minä keksin kikkoja, joiden voimalla koko 46 tulisi neulottua valmiiksi asti. ;)

Ihan yksinkertaisetkin pintaneuleet tuovat neulomiseen vähän vilskettä, ja ovat tästäkin syystä taas pop.

Onnistuin näköjään ottamaan näistä harmaista harvinaisen epäedustavat kuvat, mutta oikeasti 1 nurja silmukka 5 oikean silmukan ja 5 kerroksen välein näyttää ihan kivalta täpläneuleelta. :)

(Harmaista kyllä ehkä tulee vain kokoa 42; 46:ssa saatan turvautua raitaviihteeseen. Inarin kommentti edelliseen villasukkajuttuun kummittelee mielessä - mutta en ajattele lankojen päättelypuolta ihan vielä...)

Pidän hurjan paljon myös helmineulepinnasta, jota on tulossa sinivoittoiseen kaulaliinaan.

Sitten asiasta vielä pidemmälle kukkaruukkuun: Olen selvästikin aivan onneton haasteisiin vastaaja. :) Voisiko jonossa olevat vastattavat kuitata pohtimalla suhdetta esim. juuri pintaneuleisiin..? :D

Suosikkini on varmaankin tuo iätön helmineule. Myös tähtineule on kaunis. Simppeleistä simppelin langankiertokuviokin on varmaan enemmän pintaneuletta kuin pitsiä, ja tuo neuleeseen eloa.

Entä sinä - onko pintaneuleissa suosikkeja? Oletko löytänyt/keksinyt jotain uutta kivaa sillä saralla viime aikoina?

5 kommenttia:

Jaana kirjoitti...

Yksinkertaisen kauniit nuo harmaat sukat! Kaunis on tuokin simppeli pintaneule, helmineule myös:) Aika usein taidan kuitenkin neuloa sileää tai ainaoikeaa. Nurjat silmukat tökkii...

iikku kirjoitti...

Kivalta näyttää =) joskus yksinkertainen on parasta!

Uutar kirjoitti...

Kauniita pintoja molemmissa! Harmaiden sukkien hillitty pita on erityisen kaunis!

Riitu kirjoitti...

Yksinkertainen on kaunista, joskus jopa meditatiivista :-) Uups, tuo lankojen oikeaoppinen päättely alkoi ahdistaa: neulon juuri miljoonaraitasukkia, joissa yhdistän langat surutta tuplasolmulla. Olenko suorittanut laittoman toiminnon!?

Pitko kirjoitti...

Kiitos kommenteista. :)

Riitu: :D Entä jos joku oikeaoppisuustrolli purkaa kaikki solmut joku yö... ;) Ei kai sentäs. Sää teet varmaan parempia solmuja kuin mää. Mun solmut kyllä aukeaisi pikkuhiljaa sujuttelemalla, ainakin villalangoilla.