6. syyskuuta 2014

Pätkäsydämiä ja villasavottaa

Jämälangoista tehtyjä ja langanpätkillä täytettyjä lankasydämiä on jo jonkin verran. Mitähän näistä sitten tekisi... Ovikranssiksi voisi tietenkin muotoilla. Tai liittää lahjapakettien koristeiksi.

Pikkuhiljaa pitäisi varmaan jokin suunta näille keksiä. Eivät ne meinaan tähän lopu. :)

Edellisen, ei ehkä niin täysin voittoisan värttinäkehruuyritykseni  jotenkin painuttua unohduksiin ilmoittauduin pari sunnuntaita kestävälle värttinäkehruukurssille. Hups.

Otamme nyt todella selvää, miten lampaista tulee lankaa, sillä saimme ennakkotehtäväksi käsitellä kassillisen raakavillaa.

Setvin ja pesen, minkä ehdin, ja sitten toivon kovasti, että villa kuivuu viikossa. Ehkä jotain mystistä on tapahtunut tässä yritysten välillä, ja värttinöin tällä kertaa jotakin, joka muistuttaa hieman enemmän lankaa... :)

9 kommenttia:

Nonnu Neuloja kirjoitti...

Ihania sydämiä :)

Satu kirjoitti...

Hauskoja sydämiä, olispa ihana saada tuollainen paketin päällä! Kiitos vinkistä :)

Uutar kirjoitti...

Voi miten nättejä sydämiä, nehän sopisivat kaunistukseksi ihan mihin vain! Värttinäkehruu kuulostaa paitsi haasteelliselta, myös mielenkiintoiselta - odotan innolla, mitä ihanaa sillä saralla on tulossa!

iikku kirjoitti...

Suloisia sydämmiä. Varmaan kiinnostavaa tuo langan valmistus melkein alusta asti.

Sanna kirjoitti...

Söpösiä sydämiä! Löytäisin mielelläni tuollaisen vaikka paketin sisältäkin. :)

Jaana kirjoitti...

Söpöjä sydämiä! Niin loistava jämätyö:)

Unknown kirjoitti...

Tosi ihania sydämiä! Noita voisi tosiaan käyttää koristeena vaikka missä. Itselle tuli ensimmäisenä mieleen laittaa tuollaisia jouluna kuusta koristamaan :)

La La kirjoitti...

eiiii , kuinka suloisia !! <3 <3

Pitko kirjoitti...

Kiitos kommenteista. :) Eiköhän noita sydämiä tosiaan paketteihin päädy.

Tänään oli ensimmäinen värttinäkehruukurssin päivistä. Hieman on tekniikka hakusessa vieläkin, mutta ainakin oli taas hauskaa. :D