9. elokuuta 2014

Siskon huivi

Minulla on ollut hyvä huivikesä. Sen satona on tähän mennessä 3 isoa hartiahuivia - kiva Meadow Grass ja 2 kappaletta Glam Shells -huiveja.

On aika harvinaista, että teen melkein peräjälkeen toisen huivin (tai minkään muunkaan :)) samalla kaavalla. Ohjejemmani ovat täynnänsä kiinnostavia malleja, joten yleensä yhden valmistuttua siirryn sujuvasti seuraaviin aiheisiin.

Glam Shells kuitenkin houkutti tuplaamaan. Sen lisäksi, että se oli mukava kesäneulottava, lopputulos jotenkin niin sopii tähän kesään: ihanan ilmava, suloisen höttö. :)

Lanka oli Vikingin Baby Ull -merinovillaa, langan menekki vähän yli 100 g ja puikot 6 mm. Iso puikkokoko teki sen, että pingotuksessa huivi venähti suuriin mittoihin. Se kyllä sopii tällaiseen romanttishenkisen saaliin.

Tämä valkoinen huivi menee siskolleni. Hänen seuraava tasakymmenvuotensa lähestyy, mutta tiedä sitten, maltanko odottaa niin kauan... Meillä on hyvä käytäntö "lahjattomuudesta" tavan syntymäpäivinä ja jouluina, joten joko annan huivin hänelle ihan muuten vaan tai sitten tosiaan odotan suursynttäreitä. :)

Huivi on vaan niin siskon oloinen, että hänen se on.

Toiseen Glam Shells -versioon tulee ehkä vielä jotain pientä hassua koristetta, joten siitä voi tulla tunnelmaltaan ihan erilainen kuin tästä.

8 kommenttia:

Uutar kirjoitti...

Voi miten ihana huivi - onnellinen sen saaja!

Jaana kirjoitti...

Kaunis ja just sopivan kokoinen! Kovasti houkuttelisi neuloa huivia täälläkin:)

berenike kirjoitti...

Todella upea! Kyllä saaja varmasti ihastuu!

Heidi kirjoitti...

Upea! Suuret huivit ovat minusta parhaita, ne kun voi kieputella ylleen ties kuinka monella tavalla.

Ingi kirjoitti...

Kaunis huivi!

Sanna kirjoitti...

Onpa kaunis! Pitää taas napata ohje talteen. :)

Virkattu lintu kirjoitti...

Ihania huiveja olet tehnyt! Jospa sitä taas itsekin innostuisi väkertämään jonkun kivan syyshuivin... :)

Pitko kirjoitti...

Kiitoksia. :) Eiköhän sisko tuosta tykkää. :) Huiveja on tullut tosiaan tehtyä, ja syksy innostaa tekemään vielä lisää...