19. heinäkuuta 2014

Villaa varvastossuihin

Siinä vaiheessa, kun kesäkuu kylmetti ja heinäkuun helteet olivat vasta haaveita, harrastin ratkaisukeskeistä neulontaa.

Kesällä pitäisi saada kulkea varvastossuissa, mutta eihän siitä nauti, jos käpälät kohmettuvat kylmästä. Joogasukat auttoivat jonnin verran, vaikka varpaat jäävätkin ilmojen armoille.

Tällä yhdistelmällä fiilis oli sentään kesäisempi. :)

En ollut alkuunsa ihan varma vision toimivuudesta, joten koekappaleiden materiaali on bulkkia - perunankuorenväristä Pikkusiskoa parilla lantilla alelaarista. Mutta kyllä nämä nyt tällaiseen tarpeeseen vastasivat. :)

Silmukoita on varressa 65, jalkaterässä 60, puikot 2,5. Helmijoustimen parina on varressa pikkupalmikkoa, jalkaterässä sen seurana on myös pitsirivi. 

Laitoin nilkan kohdalle resoria, jotta kuvio ei vaihdu niin töksähtäen, ja istuu se tällaisena mukavasti jalkaankin. Kantapään kohdalla siis vain aukko, päättelin puolet silmukoista ja loin neulomalla 30 uutta.

Nyt näiden tehtävänä on lämmittää jalkoja helteisen päivän jälkeen viilenevässä illassa. Parasta. :)

5 kommenttia:

Sanna kirjoitti...

Ihan huiput kylmän kesän sukat! :D

Jaana kirjoitti...

Eipä uskoisi nyt, että muutama viikko sitten oli niin kylmää. Silloin olisi kyllä lämmikettä tarvinnut:)

sade kirjoitti...

Ihanat! Parhaat kesäsukat :)

Uutar kirjoitti...

Nää on kyllä kivat!

Pitko kirjoitti...

Kiitos, kiitos. :) Ihan parasta, että näitä ei tällä hetkellä tarvita; pääsevät käyttöön sitten taas ilmojen viilennettyä. :))