5. heinäkuuta 2014

Onko se torakka?

Ei tullut ihan mallikuvansa näköistä, mutta kotijoukot rakkaat: ei se nyt torakka, norsu, kukka tai kirahvikaan ole. :D Kissa se olis.

Pitäisi kyllä olla lahjajemma - kokoelma neulottuja pikkulahjoja äkilliseen tarpeeseen. Mutta kun ei ole, olen useammankin kerran sutinut illan puikoilla jonkin hämärän mielikuvan perässä, täysillä vaan, ja toivonut parasta.

Ja ihan aina ei voi voittaa. Alkuperäinen kissarätti on tosi hieno, mutta kun lanka on puolet ohuempaa, tekee muutaman mokan matkalla, ei ehdi purkaa ja päättää oikoa juuri siinä kohtaa, missä olisi todella pitänyt seurata ohjetta, saa sitten jotain tällaista.

Tai ihan tarkkaan ottaen, työkaveri saa. :D

Njaa. Koristelulla ja liitännäistilpehöörillä onneksi pelastaa aika paljon. Ja rättihän on siitä kiitollinen tuote, että pöydän sillä pyyhkii, vaikkei kuviota hahmottaisi. :D

4 kommenttia:

La La kirjoitti...

mulle ! jos nuo kaikki kuvan liitännäiset tulee kans (-; ja tietty muutenkin , niin söpö .

Sanna kirjoitti...

Hih, onpahan ainakin persoonallisen näköinen kisu. Ehkä jopa ainoa laatuaan! :)

Pitko kirjoitti...

Kiitos, kiitos. ;)

LaLa: Eikös se ole niin, että söpö eläin kuvissa kiinnostaa... Toisaalta oheinen söpö eläin kiinnostuu myös itse herkästi. Etenkin kuvauksista. :)

Sanna: Juurikin näin - taatusti ainutkertainen ja uniikki kappale! :D (Ja hyvä niin. :))

Jaana kirjoitti...

Kannatan lahjajemmaa ja toteutan kyllä sellaisen joku päivä itsekin! (Perjantai-illan virkkasin ranne kipeänä koria lauantaiksi.. ei jääny viime tippaan ei)