18. lokakuuta 2013

Win-win: lankoja hyvän asian puolesta


Koukkasin Taito-kaupan kautta, kun satuin Senaatintorin nurkille. Roosa nauha -lankoja oli jäljellä vain muutama vyyhti ja väri, mutta minulle ne kelpasivat vallan mainiosti.

Myyjä tuskaili sitä, että joutuu myymään ei-oota - lankoja menee sitä mukaa kuin kauppaan tulee. Hienoa kumminkin, että juuri Roosa nauha -lankoja ostetaan.

Minulla oli alkuunsa mielessä pinkki tai lila, mutta ehkä sitten seuraavalla kerralla... Oranssille on mulla kuitenkin aina käyttöä: se on (ollut ainakin kymmenen vuotta sitten) kummipoikani lempiväri, ja minä jumitan sitkeästi niissä muistoissa. :)

Roosa nauha -langoista menee 80 senttiä per vyyhti rintasyövän vastaiseen työhön, joten hiukan hyvää kaikille. :)

Ps. Hurmaavassa Yarn Harlot -blogissa esitettiin epäilys siitä, että neulojat tunnistaa melkein - mutta ei ihan - toisiinsa mätsäävistä neulotuista asusteista! :D Kunhan kerkiän, saatan ehkä täällä omakohtaisesti osoittaa, että juuri näin on asian laita. ;)

6 kommenttia:

Sanna kirjoitti...

Mulla odottaa inspiraatiota pinkki ja harmaa vyyhti. Ihan vaan hyvän asian puolesta... :)

Pitko kirjoitti...

Sanna: En yhtään ihmettele, että Roosa-langat ovat menneet kuin kuumille kiville. :)

iikku kirjoitti...

Mulla on kanssa pinkki, vaalean harmaa ja tummanharmaa! ovat ihania ja tietty vielä menee pikkuisen hyvään asiaan!

Pitko kirjoitti...

Mitä enemmän asiaa ajattelen, sitä paremmalta idealta Roosa-langat tuntuu. :) Välillä joku nettikampanja onnistuu tavoittamaan, mutta esim. lipaskeräykset - käteistä on enää niin harvoin mukana!

Anonyymi kirjoitti...

Ai sieltäkö sitä saa... mun Unicefin paikallisryhmän kokouksessa tästä puhuttiin mutta ostopaikka jäi auki kun ko syövän selättänyt nainen oli saanut langan lahjaksi.

Pitko kirjoitti...

Kaunis Nelli: Taito-groupin nettisivuilta varmaan selviää lähimmät ostoapaikat:
http://www.taito.fi/roosanauha/

Netistäkin tietty voi tilata; sekin osoite tuossa sivustolla. :)