14. syyskuuta 2013

Samissukat


Pariskuntasukat kihlaparille neulottiin kiireellä, ja ne ovat kuin ovatkin luovutusvalmiit ajoissa. Toiset ovat vaalean lilat, toiset haalean siniset; sama vaaleanharmaa kuvioraita kummassakin.

Kaksipäiväiset kehittämispäivät töissä pelastivat aikataulun: takarivissä neulottiin ankarasti. ;)

Koot heitin ihan hatusta, ja toivottavasti sopivat jalkoihin. Ainakin sukat toimivat pienten sampanjapullojen pakkausmateriaaleina, ellei muuta! :D

Lanka on 7 veljestä, jonka varastossa alkaa pohja jo näkyä. Hyvähyvä.

Myös keskeneräinen pari tavissukkia etenee taas; hyvähyvä sillekin. Sukan valmistuminen vaatii vaan sitkeyttä: koko noin 45, eikä liikoja koristeita (eli mielenkiintoisia tekniikoita tai värejäkään) ole tilauksessa.

Lämmittäköön nekin lopulta hyvin ystävän jalkoja, jotta sitkeys kannattaa. ;)

7 kommenttia:

Lotta kirjoitti...

Kivat!

Krisse kirjoitti...

Villasukat ovat aina toivottu lahja! Täälläkin odottaisi tavissukkatilaukset kahdelle 45-koon jalat omaavalle... Perhesovun ylläpitämiseksi minun on suoriuduttava niistä ennen talven tuloa. :-)

Sanna kirjoitti...

Kauniit pariskuntasukat! Hyvähyvä, sinä! :)
Tsemppiä vaan koon 45 sukkien neulomiseen. Se on välillä tosi puuduttavaa.

Jaana kirjoitti...

Ihana lahja! Minullakin oli ajatuksena neuloa pariskuntasukat. Taidan luovuttaa jo ennen kuin olen aloittanutkaan... Olen neulonut muutamat sukat vain itselleni, joten en tiedä osaisinko neuloa oikean kokoiset.

Pitko kirjoitti...

Kiitos kommenteista. :) Olivat ihan oikean kokoiset sukat kihlaparille, vaikka olihan niitä villasukkia siellä jo ennestään. Sekä rouva-to-be että tuleva anoppi neulovat. ;)

Ja voimia kaikille meille nelivitosten neulojille. Kerros kerrallaan, kerros kerrallaan. :)

Saijis kirjoitti...

Kihlapari kiittää sukista ja taidanpa kopioida neulojalle erään opinnäytetyön, jossa on kolttasaamelaisia sukka ja lapasmalleja.

Pitko kirjoitti...

Dear wannabe, kyllähän sellainen opinnäytetyä vaan kelpaisi! :D