3. huhtikuuta 2013

Linssiludesukat
Ovat nyt varmaan kolmatta kertaa kuvissa, raitasukat, mutta kun ovat niin kivat. :) Hyvä uusi tekniikka ja kelpo sukkapari kaupan päälle. :D

[Pari teknistä muistiinpanoa: ohuella sukkalangalla (puikko 2,5) 60 s. jalkaterän leveimmässä kohdassa on hyvä määrä. Tiimalasikantapään mitta on noin 4,5 cm. Judy's stretching bind off -päättely toimi hyvin.]

Viimeistelyjonosta ovat valmistuneet raidalliset lapaset.  Kummastakaan ei kyllä tullut terävää kuvaa, ei lapasesta eikä mäyräkoirasta, yhdellä kädellä häärätessä. :) Perusraitarasat, joustinneuletta alusta loppuun -- tuskin mahtuvat saajalleen enää ensi talvena... No, käyvät sitten vaikka mulle. :)

Vuodenajasta huolimatta pistin puikoille saapassukat; hyvä työmatkaneule. Lanka on odotellut parikymmentä vuotta äidin lankakätköissä. Saku-sukkalangan historiasta en löytänyt tietoa, mutta voisi olla 1970-luvun tuote. Ainoat google-osumat veivät muihin blogeihin, ja yleensä lankaan liittyi kommentti "ikivanhaa". :D Väri on aika hauska, vedenvihreä. Kokeillaan muiden lankojen kaverina.

Tiivistän tahtia Satunnainen asia -haasteessa:
3/8: Minulla on mummopyörä. Vaihteetonta vauhdin hurmaa toukokuusta syyspimeisiin. :)
4/8: Seuraavaksi yritän kehräystä: viikonloppuna viedään värttinää. :D

5 kommenttia:

Lotta kirjoitti...

Komiat!

Pitko kirjoitti...

Kiits! :) Niistä tuli tosiaan kevätsukat - tänään lähdin kotoa kengissä, joissa ei ole vuorta! Se on mulle kevättä, se. ;)

Nasti kirjoitti...

Ihanan aurinkoiset eripariraitasukat!

La La kirjoitti...

Oi kun ihanat sukat ! ja voi taivas mikä homma noin ohuilla puikoilla ..
Pitkon pehmoinen poski viimeistelee lapaset <3

Pitko kirjoitti...

Kiitos ja kiitos. :)

Sukat oli oikeasti helpompikin tehdä eriparisiksi, kun harjoitteli kahden tekemistä yhtä aikaa. :)

The real Pitko on kyllä lämpimän villan ystävä. :D