11. heinäkuuta 2017

Nuupahdus

Blogini on kokenut nuupahduksen. Ensin kyykkäsi perheen tietokone, jolla käsittelin neulekuvat ja julkaisin tekstit. Voisin ostaa oman koneen, mutta haluaisin sitten kivan ja kunnollisen (ja se tekisi ison ja pitkäaikaisen loven lankarahoihin). Voisin  hyvin käyttää työkonetta, mutta en kanna sitä mielelläni kotiin. Ja se kynnys, että jäisin työpäivän jälkeen työmaalle harrastamaan... Se on kyllä korkea.

Miettiessä on näköjään mennyt helmikuusta heinäkuulle, eikä vieläkään ole tullut valmista. Voisin tietenkin panostaa Instagramiin, sillä kännykkäkameran näpsyt käyvät sinne ihan hyvin. Voisin ainakin selvittää, miten muita blogeja kommentoidaan Bloglovinissa näppärästi kännykällä, sillä seuraan kyllä yhä käsityöblogeja.

Mutta jokin viisaus tai välttämättömyys siinäkin nyt on, että tämä kaikki on vähän vaiheessa.

Lankakuva on muuten viime kevättalvelta, kun neuleleirejä Pohjanmaalla, Pörkenäsissä järjestävä Mikaela piti neuleleirin Etelä-Suomessa, Klaukkalassa. Kerät ovat kasveilla värjättyjä ihanuuksia, ja muitakin kuvia olisi. Ne ovat vain varsin talvisia ja lumisia tähän hetkeen. :)

Että hei, palataan asiaan, minä tässä nyt vielä aprikoin.

5 kommenttia:

Uutar kirjoitti...

Toivottavasti aprikointisi johtaa palaamiseen tänne blogiin, täällä on aina kiva pistäytyä ihailemassa kauniita käsitöitäsi - niinkuin nytkin: Ihania värejä noissa kasvivärjätyissä langoissa!

Ingi kirjoitti...

Blogitauko tuntuu itsellänikin välillä välttämättömältä ja postausvälit pitenevät yhä enemmän. Jopa neulominen kaipaa taukoja. Kuitenkin, kun seuraa muiden käsityötaitoa, palaa se oma innostuskin, ainakin joksikin aikaa.

Sanna kirjoitti...

Pieni pohdiskelu on välillä ihan paikallaan, mutta palaathan asiaan! :)

Katri kirjoitti...

Kyllä ne asiat järjestyy, tavalla tai toisella. Toivottavasti palaat tänne perinteiseen blogimaailmaan!

Satu kirjoitti...

Ainakin Instagram, please! :)