22. kesäkuuta 2015

Haaste & sen vastaukset

Suloisesta Variksen villat -blogista tuli (aikanaan) haaste, jonka vastaukset saa pudoteltua melkein kirjoitusvauhdissa. Ehkä ykköskohdassa täytyy vähän valita ja kolmoseen ja viitoseen on tungosta, mutta nyt ei ylianalysoida. :)

1. Paras lapsuusmuistosi?
Kesät mökillä kumisaappaat jalassa. Äiti ei niin välittänyt mökkeilystä, mutta minä ja isä sitäkin enemmän. Kaupunkiin jääneellä äidillä oli huoli siitä, että kyykäärme puree lasta, joten isä patisti pitämään kumisaappaita koko ajan. Hellepäivät eivät tehneet poikkeusta. Mökkirutiini, josta en ole päässyt vieläkään eroon: ekana kumpparit jalkaan.

2. Lempimateriaalisi?
Villa - lampaanvilla ja alpakka pitävät vuorotellen kärkeä. Seuraavaksi parhaita ovat pellava ja silkkisekoitteet (silloin kun eivät ole ykkösinä). Ainoastaan puuvilla on luonnonmateriaaleista ei niin suosittu. Keinokuitua saisi olla maks. 20 % ja silloinkin vain sukkalangassa.

3. Mihin haluaisit matkustaa seuraavaksi?
Tahtoisin uudelleen Portugaliin. Lissabonin lisäksi maassa on ihan varmasti muitakin mahtavia paikkoja. Mutta kun siellä on alkuvuodesta käyty, vastaus on Islanti-Irlanti-Skotlanti-Tanska. Kun ei osaa valita. :)

4. Mieluisin urheilulaji?
Mummopyöräily (=selkä suorana ja arvokkaasti).

5. Mikä on oudoin/erikoisin tapasi?
Mulla on matkapupu, pieni pehmolelu, jonka otan mukaan matkoille! :D Älkää vaan kysykö enempiä, minä siirryn tästä seuraavaan kohtaan. :D

6. Mistä haaveilet?
Elämästä vain niiden tärkeimpien asioiden äärellä. Neulominen kuuluu joukkoon.

7. Saavutus, josta olet eniten ylpeä?
Valitsen käsityömaailmasta: Itse ommellut polvihousut olivat minulle aikamoinen saavutus. :D Niissä on taskut ja kaikkea, ja käytän niitä vieläkin.

8. Neula, puikot vai virkkuukoukku?
 Puikot. Sukkapuikoista neliskanttiset metalliset tai puiset ei ihan pyöreät. Pyöröpuikoista parhaissa (eli kätevimmissä) on vaihtopäät ja -kaapelit.

9. Inhottavin ja mieluisin kotityö?
 Pyykkien lajittelu ja viikkaus on ihan palkitsevaa. Totaalikaoottinen keittiö puolestaan on sieltä toisesta päästä.

10. Paljonko noin suurinpiirtein sinulla on lankaa?
Aika... hirveästi. 3 kangaslaatikkoa on lankaa täynnä, samoin merimiesarkku ja lisäksi on vielä pussillisia laatikoissa. Olen nyt katkolla ainakin siihen asti, että loput sukkalangat on käytetty. :D Luulenpa, että jotain tästä kohtuullistamisesta jää päälle senkin jälkeen. :)

11. Lempijäätelösi?
Pistaasijäätelö!

Nuo kysymykset olivat niin kivoja, että jatketaan ihan niillä. Kutsun mukaan blogit
Raitalammas
Ingiknits
Neulanen.

Moni meistä tuntee nämä blogit jo valmiiksi, mutta ihan varmuuden vuoksi - ovat niin inspiroivia. On myös aina kiva käydä katsomassa muiden sivuille linkitettyjä blogeja; aina välillä löytyy jotain minulle uutta ja ihanaa tarjontaa.

4 kommenttia:

Katri kirjoitti...

Kiitos, kun jaksoit tarttua haasteeseen! Ihanaa kesän jatkoa langankulutuksineen ;)

Purrrlnau kirjoitti...

Ihania vastauksia hauskoihin kysymyksiin! Kyllä tuli hyvälle tuulelle näitä lukiessa ja mitä kuvia tekstin lomassa! Blogitkin olivat minulle uusia - kiitos inspiraatiosta.

Ingi kirjoitti...

Voi, kiitos haasteesta! Palaan siihen pian.

Linnea kirjoitti...

Kivan kuuloinen haaste! Vastailen viimeistään viikonlopun aikana :)