16. helmikuuta 2015

Turkoosit sulat

Tästä on tullut jo tapa: Pois lähtevä työkaveri saa huivin. Tällä kertaa malli on Indian Feathers. Sulkaahan tuo kuvio muistuttaa, ja kokonaisuudesta tulee mieleen linnun siivet. Huivin saa kietaistua lämmikkeeksi joko tiukkaan kaulaliinatyyliin tai aseteltua hennommin riippumaan hartioilta. :)

Ohje on hyvin kirjoitettu ja malli kiva neuloa. Alaosan kuviossa tapahtuu, sileässä yläosassa noukitaan vain pikkuhiljaa lisää silmukoita kyytiin ja päätellään lopuksi kaikki kerralla.

Leveydestä tuli sopiva ohjeen mukaisena, mutta korkeuden riittävyyttä varmistelin neulomalla useampaan kertaan "sulan" keskiosan kerrokset. Minulla oli lankana Florica, puikot 3,5-4.

Huiviin olisi sopinut hyvin helmet tai nypyt, kuten ohjeessakin ehdoteltiin, mutta jouduin jättämään molemmat väliin. En löytänyt sopivan värisiä helmiä, eikä lanka olisi riittänyt nyppyihin. Mutta ei se mitään, ihan hyvä tuli näinkin. :)

11 kommenttia:

Lotta kirjoitti...

Kaunis! :)

Anna kirjoitti...

Ui, kuinka hieno!

Sanna kirjoitti...

Kauniita sulkia!

Heidi kirjoitti...

Kaunis ja näyttävä malli. Tuon kietaisee kaulalle varmasti mielellään :)

Linnea kirjoitti...

Todella kaunis huivi!

Emma kirjoitti...

Kaunis huivi, mainio läksiäislahja :)

Jaana kirjoitti...

Upea!

Satu kirjoitti...

Onpas oikea upeus!

iikku kirjoitti...

Kaunis huivi! Olisi kyllä kiva tuollainen kapean mallinen huivi joka ei kuitenkaan olis suora kaulahuivi.

Pitko kirjoitti...

Kiitos kivoista kommenteista. :) Luulen, että paljon ulkoileva tuleva eläkeläinen pitää juuri kaulaliinamaista huivia mielellään. :)

Anonyymi kirjoitti...

Oo - miten kaunis huivi! Ihana pitsi ja huikean kaunis väri!