10. toukokuuta 2014

Pientä äidille

Vien äitienpäivälahjaksi hyötypakkauksen: tiskirättejä ja hartiahuivin. Tiskirättien näpertäminen on hyvää oheistoimintaa mm. palavereissa , ja kun äiti tykkää käyttää bamburättejä, niin kutsutaan niitä nyt sitten lahjaksi taas. :D

Hartiahuivi on valmistunut jo aiemmin, ja odottanut sopivaa kotia. Se voi olla äidille hyvä pihakäyttöön - kun tarvitsee jotain lämmintä harteille vaikka kissan kanssa ulkoilessaan.

(Vanhemmilla on kissa, joka järjestää heille liikuntaa. :) Melkein 20-vuotias suloinen katti on jo huononäköinen, eikä sitä kannata päästää yksin harhailemaan pihalle.)

Ja äitienpäiväkortti - ihan sama, minkä ikäinen lapsi tässä jo on, omatekoista korttia siellä odotetaan. ;)

4 kommenttia:

Uutar kirjoitti...

Kauniita värejä ja kaunis huivi! Ja onhan niitä keittiöhommiakin paljon mukavampi tehdä noin näteillä itsetehdyillä tiskiräteillä :)

Pitko kirjoitti...

Kiitos, Uutar. :) Äiti tykkäsi. :)

Satu kirjoitti...

Tottakai omatekoinen kortti! :) Meillä otetaan aina lapsista yhteiskuva ja postitetaan äitienpäiväksi mummeilla ja isomummeille. Ja joka vuosi se kuvanottamistilanne sisältää jotakin draamaa, tänä vuonna kaksi kolmesta parkui ja yksi kolmesta karjui, lopulta kolmannella otoksella (aikaa meni n. kolme tuntia tähän kaikkeen)onnistuttiin ottamaan sellainen, missä kaikki olivat kohtuullisen fiksusti. Ja kysehän on jo 16, 14 ja 9 v. lapsista!!! Huoh. Ja anteeksi tämä purkaus tässä, mutta joo, itsetehty on aina hyvä! ;)

Noi tiskirätit, niitä pitäisi alkaa nyt tekemeään, kyllä, miksiköhän en ole vielä yhtäkään tehnyt. Kesäpuuha, joulupaketteihin? Jes, kyllä!

Pitko kirjoitti...

Satu: :D Vuosikuva kolmikosta on ihana tapa tallentaa ajan kulku. Vaikka tuossa tilanteessa on saattanut harkita jo (kuva)manipulaatiotakin... ;)

Tiskirätit ovat näppäriä pikkulahjoja ja kiva tehdäkin. Monesti kokeilen jotain uutta pintaneuletta, jota voi sitten neuloa johonkin isompaan työhön. Melkein kuin mallitilkkuja, siis... ;))