20. helmikuuta 2014

Hidasta kiiruhtamista

9 senttiä vaille valmis, kertoo mittanauha, eli vielä muutama oikein-oikein-nurin-makkara jakkuun. On ollut sen verran, eh, maltillista tämä etenemisen vauhti, että suunnittelemani ohut villatakki tästä samasta langasta on alkanut arveluttaa hieman.

Lankaa nimittäin jää reippaasti yli, hyvinkin niukan villatakin verran. Ohjeessa sanottiin määräksi 10 kerää "ohuehkoa merinovillalankaa", ja kolmosen puikot. Langasta kuluu T-kirjain-jakkuun puolet. Puolet. Kerän verran saattaa helposti jäädä tähteeksi, mutta että 5 kerää...

Mutta ennen muita ihmettelyjä ensin nyt kuitenkin tämä jakku valmiiksi. Kunhan siitä tämän pitkän ja hitaan matkan jälkeen vaan tulisi hyvä... :)

Kun jakku kasvoi liian isoksi bussimatkoilla neulottavaksi, tein siellä tiskirättejä bambulangasta. Testasin tuon vaaleanliilan rätin kanssa kamerani väriasetuksia. Että missäs se opaskirja nyt taas olikaan... ;)

3 kommenttia:

Jaana kirjoitti...

Eiköhän viimeiset sentit valmistu vauhdilla:) Ainakin minulla vauhti kiihtyy kun loppu häämöttää. Aika reippaasti on lankaa jäämässä, jos kerta 5 kerää...

Pitko kirjoitti...

Kyllä se sieltä valmistuu. :)

Lankaa tosiaan jää huima määrä. Onneksi 10 kerän pakkaus tuli aika halvaksi! ;)

iikku kirjoitti...

Joskus se loppu tuntuu olevan niin kaukana ja lähellä samaan aikaan =) stemppiä viime senteille!