12. tammikuuta 2016

Harmaa on huivissa hyvä

Minä täällä kokeilen, että toimiiko käsityö myös blogin yläbannerissa. Originaali on käsin kirjoitettu/väritetty ja skannattu ihan kynän jäljen testauksineen ja repäisyreikineen päivineen. Vähän tuntuu vielä siltä, että bannerin pitäisi olla siistimpi, koneella toteutettu. Mutta kun eivät ole nämä blogin tavaratkaan, vaan nekin on käsin tehty. :) No mutta, mietiskelen ja fiilistelen tuota.

Huivista: Vaaleanharmaa on aika huomaamaton väri, mutta senkin sitten huomaa, jos harmaata huivia ei ole. (Yksi harmaa huivi minulla on ennestään, mutta sitä ei lasketa arkihuivien vahvuuteen. Se käy lähinnä peitosta.)

Kun talvitakki on punainen ja aika paljon käytän värejä muutenkin, harmaa on välillä sopivan neutraali. Nyt on harmaa huivi ja just tuommoinen kaulaan kietaistavan kokoinen.

Ohje on nätti Campside. Muokkasin sitä sen verran, että tein langankierrot vähän eri systeemin mukaan. En tihentänyt rei'ityksen tahtia alareunaa kohti vaan tein ylä- ja alaosan toistensa peilikuviksi. Tein pikkuisen enemmän kerroksiakin. Lanka on vironvillaa, puikkokoko 3,5. Lankaa meni melkein tasan 2 isoa kerää. Tykkään - on kiva ja kevyt. :)

11 kommenttia:

Nonnu Neuloja kirjoitti...

Minusta banneri on oikein kiva. Tykkään itse bannereista, jotka on käsin piirretty. Ne jää mieleen. :) Itse en osaa piirtää, joten banneria ei ole. Jossain vaiheessa sellaisen yritän hankkia. :)

Huivi on oikein kaunis kans. Harmaa on aina hyvä. :)

Emma kirjoitti...

Kaunis talvinen harmaa!

Miun koneella tuo bannerin tausta on ihan valkoinen, onko sen tarkoituskin? Teksti on hieno :)

Jaana kirjoitti...

Ihana huivi! Pitääpä ehdottomasti laittaa tuo ohje muistiin.

Nasti kirjoitti...

Oi, sun huivista tuli tosi ihana! Taisimpa keksiä mihin pari kerää kaurapuuronväristä vironvillaa upotan :)

Sanna kirjoitti...

Kaunis harmaa huivi!

Ingi kirjoitti...

Suloinen huivi!

Uutar kirjoitti...

Ihana huivi! Kiva malli - ja harmaa on vaan niin hyvä väri! Ja hyvältä näyttää bannerikin :)

Villis kirjoitti...

Olen ekaa kertaa blogissasi ja hurraaa, että tämänkin löysin! Teitä käsityöläisiä, taitavia nuoria naisia on ilahduttava määrä, nostan mummi-ihmisenä hattua korkealle!!! Harmaa huivisi on rodella kaunis, jokainen tarvitsee yhden harmaan (ainakin):))) Mukavia puikotuspäiviä!

Pitko kirjoitti...

Kiitos kommenteista. :)

Emma: Juu, tausta on valkoinen, ja hyvä, jos myös näyttää siltä. :) Siinä oli vähän säätämistä, että harmaat varjot paperin reikien ympäriltä säästyivät.

Villis: Kiva, kun löysit Kerroksia. Meitä käsitöitä tekeviä on kyllä tosi paljon. Huhut käsityön kuolemasta ovat pahasti liioiteltuja, vai miten se sanonta kuuluu. :D

sade kirjoitti...

Ihana huivi. Harmaa on tosiaan huivi saa hyvä <3

Suvituulian käsityöpaja kirjoitti...

Ihastuttava huivi. Harmaa sopii aina!