30. joulukuuta 2015

Joulun jatkot: Huopalaiset

Itsenäisyyspäivänä, kun nämä kuvat otettiin, oli niin harmaata, niin harmaata, että. Kintaiden värit eivät asettuneet kuvissa ihan kohdilleen; pinkkiä on oikeasti vähän enemmän. Nämä vaan piti saada ajoissa pakettiin ja postiin, joten ilmoja ei voinut odotella. :)

Lanka on Vikingin Naturgarnia. Silmukoita oli 10 per puikko, puikot noin kasit. Peukaloa varten lisäsin yhden tai kaksi silmukkaa muutaman kerroksen välein. Laskin koon 30 % kutistumisvaran mukaan, ja sillä tuli ihan hyvät.

Huovutettavien kintaiden kokoahan pystyy aika hyvin säätämään, kun muokkaa niitä märkinä. Näiden muovaamiseen sai käyttää reilusti voimaa, vetää ja venyttää ihan tosissaan.

Oli aikas rentouttavaa neuloa välillä supermuhkua lankaa jättipuikoilla. :) Käytin varmuuden vuoksi huovutukseen pesujauhetta, en nestemäistä pyykinpesuainetta, vaikka kai tämä silläkin onnistuisi. Meidän pesukoneella 40 asteen puuvillaohjelma oli sopiva. Mukana oli pari pyyhettä, ja sekä pyyhkeet että pesukone selvisivät hommasta pahemmin nöyhtääntymättä.

Ja kintaat ovat kuulemma lämpimät. :)

6 kommenttia:

Jaana kirjoitti...

Varmasti pidetty lahja!

Uutar kirjoitti...

Ihanat lapaset, pehmeän ja lämpöisen näköiset!

Sanna kirjoitti...

Mainiot lapaset!

Satu kirjoitti...

Ihanat, söpöt!

Pitko kirjoitti...

Kiitos! <3

La La kirjoitti...

Ihanat on ja pidetyt! Sopivat ja lämpöiset ja hyvin pinkit tosiaan, kuvasta poiketen ;-) Kiitos paljon, näin myöhästyneesti, tätäkin kautta! t: lahjan saaja