6. joulukuuta 2013

Mitäs sitä tekisi...Koti on valmiina huomisia vieraita varten. Taivaalta sataa tiskirättejä. Mitähän sitä tekisi...;)

Kun muut neulottavat joululahjat ovat niin hyvällä mallilla, aloitin vielä yhden uuden. Tuleva tuubihuivi on ihanaa Debbie Blissin silkki-alpakkaa. Taatusti miellyttävä ihoa vasten, ja langassa on kaunis, silkkinen kiilto. Punaiset pitsiraidat ribbineuloksen seassa ovat viimeiset vanhaa Rose Mohair -erää.

Lahjarasia takan reunuksella on taiteltu divarista ostetusta merikortista. Siihen on kiva pakata veneilyä harrastavan neulottu lahja. :)

7 kommenttia:

La La kirjoitti...

ihana kuva , ihana tunnelma , ihana paketti , ihana neule niinku aina , ja noista kynttilänjaloista oon aina tykännyt :-)
Ihanaa itsenäisyyspäivää !

Pitko kirjoitti...

Ja ihana LaLa! :) Hyvää itsenäisyyspäivää sinne myös.

Krisse kirjoitti...

Aina kannattaa aloittaa uusia lahjaneulomuksia, niin minäkin teen. :-)
Hauska idea tuo rasia, pitää ehkä matkia... ;-)

berenike kirjoitti...

Ihanan tunnelmallinen kuva! Kesti vähän aikaa tajuta, et miten taivaalta voi sataa tiskirättejä, mut ne on varmaan lumihiutaleita? Aattelin eka, et oot vaan neulonu sairaasti tiskirättejä :D

Pitko kirjoitti...

Krisse: kannattaa - merikortit ovat hyvää, kestävää paperia ja kiva muisto merenkävijöille. :) Nykyään kun taidetaan eniten käyttää sähköisiä välineitä navigoinnissakin.

Berenike: aika hauska mielikuva neulotuista tiskiräteistä! :D Mutta räntää siis tuli taivaalta... ;)

ArualMaria kirjoitti...

Kiva idea tuo merikortista tehty rasia!

Pitko kirjoitti...

ArualMaria: tein vielä samasta materiaalista pakettikortin ja punainen naru ympärille - tuli nätti. :) Käytän kyllä materiaalina jatkossakin. :)