27. maaliskuuta 2014

Toistohuivi

Jatko-osa huivisarjaan, jossa 3 kerää varastoni Polku-lankaa muuntuu yhtä moneksi huiviksi. Minä-Polku-tilanne on tällä hetkellä 2-1. Vielä yksi kerä jäljellä.

Tässä versiossa kokeilin 8 krs oikein, 8 krs nurin -raitoja, jotka eivät kyllä hirveän hyvin tällä langalla erotu. Edellisen huivin tein jo aina-oikein, feather&fan-kokeilu ei toiminut... Jotain hauskaa pitäisi keksiä vielä kolmannen Polku-taipaleen ratoksi.

Pikkuisen - ihan vaan pikkuisen - houkuttaisi jo neuloa jotain muuta lankaa ja mallia. :D Mutta on tästä huiviputkesta ollut hyötyä. Olen oppinut, miten isoakin huivia voi pipertää työmatkabussin ahtaudessa. Huivit ovat myös vaihtelua lahjasukille ja -lapasille. Pingotuskin menee nykyään ihan aikailematta ja rutiinilla. Psyykkausta, psyykkausta.

Entäs mielikuvaharjoittelu - jos keskittyisi Polun jälkeiseen aikaan. Ryhtyisikö vielä neulepuseron tekoon silläkin uhalla, että se saattaa jäädä kesätauolle ennen kuin valmistuu... Sama pohdinta villatakkiprojektin kanssa.

Jos sitä yhdet sukat sentään tikuttelisi Polku-ideaa odotellessa ja sitä seuraavaa hanketta suunnitellessa. ;)

7 kommenttia:

Sanna kirjoitti...

Hieno huivi taas!

La Lahtinen M. kirjoitti...

luin että taistohuivi , mutta ei se semmoinen voi olla kun rutiinilla menee :) ihanat värit !

Jaana kirjoitti...

Olet kyllä sinnikäs! Mulla saattaisi jo ajatus vähän harhailla toiseen suuntaan:)

Pitko kirjoitti...

Kiitos teille! :)

LaLa: Viimeistään se 3. on jo taistohuivi! ;D

Jaana: Tapahtui täälläkin... ;)

Riitu kirjoitti...

Polulta saa hypätä metsän puolelle, jos siltä tuntuu :-) Huivi on hieno. Vuorottelevat oikeat ja nurjat raidat on minusta hyvä idea: silloin huivin kumpikin puoli on yhtä "oikea" :-)

Ingi kirjoitti...

Hieno huivi! Oikein-nurin raidat tuovat neuleeseen elävyyttä.

Uutar kirjoitti...

Kaunis huivi ja väri on upea myös! Tykkään noista oikeiden ja nurjien kerrosten raidoista.