16. maaliskuuta 2014

Note to self: käytä isompaa haarukkaa ;)

Punajuurihuivin (jonka jo nimesin uudelleen halaushuiviksi Uuttaren ihanan idean mukaisesti :)) kylkeen piti saada parane pian -kortti. Muistan jossain nähneeni, miten lankatupsuja tehdään haarukan avulla. Ajattelin, että josko sillä saisi myös siistejä lankarusetteja. Halusin sellaisia pieniä, jotka saa mukavasti postikortin kokoiseen kartonginpalaan.

Ehkä haarukan olisi pitänyt olla isompi kuin se leivoshaarukka jota käytin tai langan vielä ohuempaa. Näistä tuli vähän tämmöisiä myttyjä, mutta kiire oli ja tällä mentiin. :D

Halaushuivissa feather&fan-kuvio ei päässyt alkua pidemmälle. Punajuurilankaa löytyi vielä lisää, ja alkoi houkuttaa neuloa se alta pois.

Virittelin f&f-laskutoimituksia uudemman kerran, mutta kokonaisuus ei silti oikein toimi - ei se kuvio oikein mätsää tämän hässäkkälangan kanssa, ei vaikka sen tekisi ihan oikein. :)

Kokeilen tällä kertaa oikein-nurin-raitoja. Se saattaisi mukavasti tasata väriraitojen kokoeroja; väriraidathan kapenevat sitä mukaa kun silmukoita tulee lisää.

Ennen kuin uusi punajuuri pääsee alkua pidemmälle, täytyy saada valmiiksi toinen huivi, joka menee lahjaksi.

Muitakin huiveja on suunnitteilla. Olen huiviputkessa. :)

3 kommenttia:

La Lahtinen M. kirjoitti...

Kortti ---- suloinen
Huivi ---- ihana
Lankalaskut --- hohhoijaa

Pitko kirjoitti...

LaLa: :D :D :D Jep, vahvasti fiilispohjalla mennään uusien tekeleiden kanssa. ;))

Jaana kirjoitti...

Oi miten söpöjä rusetteja:)