6. huhtikuuta 2013

Miten vaikeaa se muka voi olla?

Otan esimerkeiksi kukantaimien koulimisen ja värttinällä kehräämisen.

Ovatko nämä oikeasti haastavia lajeja vai olenko minä vaan kurkkukäpälä? Katsotaanpas.

Villavyyhdin Jenni pudotteli suloista säiettä suoraan topsista kuin valmista lankaa olisi ollut piilossa villan sisällä.

Myös muutama kehräyskurssilainen sai aikaan tasalaatua samalla, kun minä  lauleskelin "Jos metsään haluat mennä nyt" ja kiittelin lankakauppojen olemassaoloa. Vähiin jäisi maailman neulontaharrastus, jos se olisi minun langantuotantoni varassa. :D
(Arvaa, kummassa kuvassa on minun värttinäni ja etsi kuvasta minun kehräämäni vyyhti. ;))

Mutta mikä ettei värttinänkin käyttöön harjaantuisi, kun harjoittelee. Sama pätee varmaan taimien istutukseen. (Tosin en ole varma onko vm. treenauskysymys - oikeesti, eikö ne vihreät jutut vaan tökätä purkkiin, juuripuoli alas päin, sillä hyvä, eikä sen vaikeampaaa... Miksi ihmeessä ne nyypöttävät niin onnettoman näköisinä...)

Ammennan Satunnaiset asiat -haasteeseen tällä kertaa motoista:
5/8: Kun osaa itselleen nauraa, on aina hauskaa. ;)
6/8: On päiviä, jolloin kannattaa vaan todeta, että tyylini on tänään hiukan boheemi ja sillä mennään. :D Pätee myös itse kehrättyyn lankaan, näemmä.

3 kommenttia:

Jaana kirjoitti...

Tekisi kyllä mieli joskus opetella kehräämistä! Sen verran hauskalle näytti, kun tänään nopsaan piipahdin Villavyyhdissä lankaostoksilla.

eilen tein kirjoitti...

Mulla soi muuten edelleen se "jos metsään haluat mennä nyt" päässä :D Ja kehräilen muuten nyt kotosalla edelleen, usko pois, kyllä tuo jälki näköjään senttien myötä koko ajan silenee ja hieman ohjeneekin...joskin tuo Jennin "suoraan topsista" tekniikka vaatinee harjoittelua vielä jokusen topsin verran...Huoh! Kiitos vielä seurasta tänään, oli varsin mukavaa :)

Pitko kirjoitti...

Jaana, kannattaa kokeilla. :)

Minä ainakin tykästyin sen verran, että kohta nyhdän (eli ohennan ;)) ja pyörittelen uuden värttinällisen - jotakin. Tässä päivänä jonain sitä ehkä voi kutsua säikeeksi. :D

Eilen tein: oli kyllä hauskaa. :D Onnea myös siihen seuraavaan kehräyshaasteeseesi! Odottelen innolla kuvia, kertomuksia ja uusia tunnusbiisejä. ;)