30. marraskuuta 2014

Kaksi pinoa - tarkistuspiste

Pinossa 1 ovat valmiit joululahjat, pitkin syksyä valmistuneet. Ne voisi vaikka saman tien kääräistä paketeiksi ja nimikoida. Osa niistä on tosin vielä vähän mietinnän alla - hapsut vai ei, lisukekangas vai ei. Mutta kuitenkin siis vain jotain pientä.

Pinossa 2 on noin 10 000 päättelemätöntä langanpäätä, ja osa neuleista pitää vielä myös höyryttää tai pingottaa. Tilanne ei kuitenkaan ole ihan niin paha kuin mitä ensisilmäyksellä näyttää. Äkkiäkös sitä raitasukankin langanpäät pujottelee, kun asettuu asian äärelle. Monessa työssä on vain muutama langanpätkä, ja pingotuksetkin helpoimmasta päästä. 

Kaikkien kanssa ei kuitenkaan ole aikaa jouluaattoon asti, vaan osan pitää olla matkustuskunnossa jo paljon aikaisemmin. Nyt sitten vaan täytyy noukkia viimeisteltävien pinosta pari per päivä. :)

9 kommenttia:

Ilosofiaa kirjoitti...

Sinullahan on hyvin asiat :) monta päivää vielä aattoon.

Varis kirjoitti...

Olet ihailtavan pitkällä joululahjojen suhteen - varisnkin kun niitä selvästi on paljon. Päättely on vihoviimeistä touhua, mutta kuten itse suunnittelit, muutama kerrallaan niin äkkiäkös sitä tulee valmista.

Linnea kirjoitti...

Vau, ihailtavaa! Tsemppiä päättelyyn, vaikka mukavastihan se tosiaan menee esim. television äärellä. Minä vasta aloin suunnitella, josko sitä jotain pientä jollekin tekisi...

Jaana kirjoitti...

Ahkera olet kyllä ollut! Ihania pinoja molemmat!

berenike kirjoitti...

Vauvauvau, mikä lahjapino! Kyllä saajat ovat varmaan niin onnellisia!

Uutar kirjoitti...

Täällä on todella ahkeroitu - upeat pinot, kauniita värejä ja kivan näköisiä neuleita! Joulun jälkeen toivottavasti saadaan nähdä, mitä ihanuuksia paketteihin oli kääritty!

virkattu lintu kirjoitti...

Ohhoh, vaikuttavia pinoja! Varmasti ihania lahjoja tulossa. Mukavia joulupuuhia sinne :)

Tanja kirjoitti...

Huh, oletpa ollut tuottelias! Ihanan värikkäältä näyttää. :)

Pitko kirjoitti...

Musta on ihanaa neuloa murusille lämpimiä lahjoja. :) Näitähän teen pitkin syksyä (ja osa neuleista on jo esiintynyt hiljaa ja vaivihkaa blogissakin).