20. lokakuuta 2014

Harmaata, sinistä ja punaista

Suuret sukat ovat valmistuneet. Jei! Tai no, raidallisissa on vielä lankoja päättelemättä, mutta haasteellisen viimeistelyvaiheen varalle on jo suunnitelma. Seuraavassa neuletapaamisessa langanpäät tulee varmasti/toivottavasti/ehkäpä pujoteltua iloisen seuran inspiroimana. :)

Kannoin viime viikonloppuna myös pari keskeneräistä tai muusta syystä (lue: joulu :D) vielä vain vilautettavaa työtä ulos aurinkoon kuvattavaksi. Päivisinkin saattaa olla jo niin pimeää, ettei väreistä tule kuvissa luonnollisia, ja vuoden loppua kohden valon määrä sen kun
vähenee, tietty.

Yläkuvan punaisia ja sinisiä asioita esitellään myöhemmin tarkemmin. :)

Sukat ovat 7 veljestä ja jotain (tummansiniset raidat ehkä Jannea), puikkokoko 3,5 ja silmukoita 60. Perus. Vaaleanharmaissa on pieni pintaneuleviritys; nurja silmukka tasaisin väliajoin.

Hentoa harmaata, pehmeää sinistä ja tummaa punaista on ollut nyt siis paljon puikoilla, ja aika paljon murrettuja värejä on myös tulossa. Tämän vuodenajan tekosia, epäilemättä. :)

3 kommenttia:

Anna kirjoitti...

Tuo pintaneuleviritys miellyttää kovasti silmääni! Pitänee laittaa korvan taakse :)

Uutar kirjoitti...

Hienot sukat - kumpikin pari! Tykkään kovasti tuosta harmaiden sukkien hillitystä pintaneuleesta. Ja raidathan toimivat aina!

Pitko kirjoitti...

Kiitoksia. :) Pintaneuleet ja raidat ovat kyllä hyväksi havaittuja.